O nas / kontakt

Društvo za dvig osebne rasti

Društvo Moč diha je nastalo v želji pomagati ljudem, da najdejo svojo pravo pot v življenju in izboljšati kvaliteto le te.

Tako so se v letu 2018 rodile prve delavnice ledenega potopa, kjer ljudem predstavimo način, kako na naraven način premagati stres in se ponovno povezati s seboj, skozi dihalne vaje in izpostavljenost mrazu. Najboljše rezultate dosegamo v kombinaciji s individualnim kvantnim terapevtskim pristopom, ki je prilagojen vsakemu posamezniku posebej.  

Naša vizija je, razviti holistični center za izboljšanje psihofizičnega stanja ljudi in dvig osebne rasti posameznika.

Jana Soban

Zaljubljena v naravo in živali, obožujem bosonogo hojo po naravi, plavanje v ledenih jezerih, plezanje v skali in vse kar me dela živo. Obožujem pa tudi mir in spokojnost, ki jo čutim v sebi, ko se povežem sama s seboj in vesoljem. Že od malih nog so me vlekle skrivnostne sile in vse kar je nevidno, mistično in okultno. Verjetno sem se prav zato dolga leta iskala, pri tem pa preizkušala in raziskovala različne tehnike in metode za zdrav način življenja in osebno rast. Moja velika ljubezen je namakanje v ledenih jezerih, rekah in slapovih, kjer na naraven način poskrbim in ohranjam svoj imunski sistem, prav tako pa s tem poskrbim za svoje psihofizično stanje.

Mraz je lahko velik učitelj v posameznikovem življenju, če ga le ta spoštuje in se mu pametno predaja. Ta ljubezen me je peljala vse do Nizozemske, kjer sem svoje znanje poglobila pri ustanovitelju same tehnike Wim Hofu.

Svoje znanje sem sprva nabirala v šoli za bioterapevte, ki jo vodi Zdenko Domančič, kasneje sem se najbolj našla pod mentorstvom Tadeja Pretnerja, sprva v njegovi šoli osebne rasti, kasneje pa tudi na njegovem programu Equilibrium, kjer sem razširila in poglobila svoje znanje o kvantnih metodah samorazvoja ter terapevtskih pristopov.

Žiga Kovač

Po končani srednji zdravstveni šoli, me je pritegnila ezoterika in vse kar je bilo povezano z osebno rastjo. Obiskal sem veliko različnih seminarjev, ter dve različni šoli s to tematiko. Najprej sem obiskoval energetsko medicino, nato me je pot vodila v šolo karmične diagnostike Marjana Ogorevca in Neli Rep, nazadnje pa sem obiskoval šolo kvantnih metod razvoja in osebne rasti Tadeja Pretnerja, program Equilibrium. Leta 2017 sem na spletu naletel na Wim Hof metodo ter na rekorde ki jih je postavljal, ko je plaval v ledeno mrzli vodi. Wim Hof me je tako prevzel, da sem najprej obiskal njegovo delavnico v Munchenu , nato sem se odločil poglobiti svoje znanje in odšel k njemu na Nizozemsko in spoznal to tehniko še bolj podrobno.  Poleg delavnic ki jih vodiva z Jano se ukvarjam še s prevzgojo in vzgojo psov v šoli Naraven pes. 

Kontakt:

janasoban222@gmail.com